VOTAR ÉS DEMOCRÀCIA. I l’emoció de poder-ho fer. (fotos i vídeos)

Votar és just, llibertat, necessari, futur, créixer, avançar, regeneració, cohesió, compromís, imaginar, il·lusió, modernitat, decidir, educació, solució, benestar, modèlic, urgent, construir, emocionant… VOTAR ÉS DEMOCRÀCIA.

Dissabte va tenir lloc al Fòrum de Barcelona un gran acte de país, amb el títol “Votar és la via. Tots per un nou país” organitzat per Esquerra Republicana de Catalunya. Amb la participació del Màrius Serra, en Peyu, Josep Maria Terricabras, Santi Vidal, Ada Parellada, Empar Moliner, Juanjo Puigcorbé, Josep Maria Mainat, Pep Sala i Joan Fortuny vam poder viure una acció de força i emoció per a reivindicar el que anhelem i tenim més a prop: votar independència.

Vam tenir la sensació més ferma que mai que el procés d’independència avança, que depèn de nosaltres, que tots i cadascun hi podem fer molt, que ens esforcem i esforçarem per a poder exercir la democràcia. I amb data i pregunta establertes, generositat, respecte, i unitat d’acció que ha estat i serà clau per assolir l’objectiu comú.

I ho tenim clar, votarem i direm Sí i Sí. I, a més, GUANYAREM.

* S’han escrit moltes cròniques i articles; us deixo amb una crònica de Vilaweb aquí, i un article de Ferran Casas a l’Ara aquí. A més de l’Storify clicant aquí.

* Podeu veure clicant aquí una galeria de fotos a Google + o a Picassa feta per jo mateix de tota la jornada. A continuació el vídeo “Votar és democràcia” i tot l’acte:

Tot l’acte a:

Foto de Marc Puig i Pérez, Directe.cat (mireu-ne la galeria completa aquí) de tots els participants:

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*