Amb tu, Carles. Gegants a Aiguafreda

En una trobada gegantera no hi anem tots els membres de la Colla sempre. Hi va el que vol i pot. El Carles, com tots, no ve sempre (futbol, compromisos…). En aquesta ocasió, però, el fet que no vingués va ser per causa forçada. I per donar-li ànims, suport i molta molta força, vam ajuntar la fal·lera que transmetem per enviar-li una abraçada molt gran esperant convençuts la seva recuperació. Els gegants del poble, el Vicenç i l’Àgata -a qui el Carles ha portat ja unes quantes ocasions- portaven una banda mostrant que estan al seu costat.

Aquest diumenge dia 28 de novembre, doncs, ens en vam anar cap a Aiguafreda per primera vegada. Una jornada amb sol, freda, però acompanyats de les bones gralleres i tabals pradenques va ser amena. Com sempre, amb un bon ambient. A dins, fotos de la pancarta que vam fer pel Carles, i l’enllaç a la galeria.

Podeu veure fotos de la jornada (més geganters que gegants) clicant aquí.

2 comentaris

  1. LA COLLA GEGANTERA DE SANT JULIÀ DE LÒRIA L’ENVIA AL CARLES, UN DELS NOSTRES GERMANETS PRADENCS, TOT EL SUPORT I TOTA LA FORÇA PER CONTINUAT LLUITANT.
    UN PTO MOLT I MOLT FORT PER A ELL I TOTS ELS SEUS FAMILIARS.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*