Cesk Freixas i Sense Sal a Prats de Lluçanès

Aquest dissabte torna la Trobada Gegantera a Prats de Lluçanès! Mireu el cartell amb horaris i colles participants clicant aquí.

Un cop finalitzada la trobada i el sopar geganter, a 2/4 de 10, hi haurà un concert molt atractiu a la Plaça Vella, gratuït i a l’aire lliure. Primer actuarà el cantautor Cesk Freixas , que presentarà el seu nou disc “Tocats pel foc”. Faig un apunt: el Cesk ja va venir l’agost del 2007 portat per la Colla Gegantera, i llavors en aquest mateix bloc escrivia que: “de ben segur que d’aquí a uns anys direm: “mira, aquest xicot va ser aquí a Prats quan estava començant assolir grans èxits”. Així ho espero. I a Prats, crec que tornarà, llegiu-ho aquí. El Cesk ha assolit grans èxits, i torna. ;)

Després d’ell, agafarà protagonisme el grup Sense Sal, format per 8 joves que deleitaran i sorprendran amb la seva música. Veureu com també més d’un s’impressiona com de bé ho fan. Per arrodonir-ho tot plegat, a la Sala Polivalent continuarà la festa, també gratuïta.

Esperem que tot plegat sigui participat per tothom qui li vingui de gust, i tornem a viure una gran jornada gegantera. Hi esteu convidats!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*