Correllengua Lluçanès 2010

Un any més el Lluçanès va acollir una jornada en defensa de la llengua catalana en el marc del Correllengua. I aquest any va ser Olost el poble de la comarca on es va centrar l’activitat. Així doncs, dissabte dia 23 d’octubre, vam anar cap a Olost per participar activament dels actes organitzats.

Un cop arribats, ja havien fet l’espectacle infantil i s’estava portant a terme la xocolatada (coca i xocolata boníssimes!), vam començar la cercavila que ens va portar al Pavelló. Allà, botifarrada, el Correlluç (representació teatral) i concerts per acabar la nit. (A dins, més comentari, fotos i vídeo…)

Parlant de la Colla Gegantera de Prats de Lluçanès, he de destacar el gran nombre de gent que érem, ja que vam ser 35 components que vam participar, amb una actuació molt bona del nostre grup de gralleres i grallers (mireu vídeo que hi ha a sota). Tot plegat, no fa més que mostrar la gran vitalitat del grup, i les ganes de participar que tenim.

Per part dels concerts, destaco el de La Iaia (ja en vaig escriure). Els altres, no els vaig veure (si ho voleu, feu arribar la vostra opinió).

Cal felicitar, molt sincerament, a l’organització del Correllengua Lluçanès. Aquesta colla de jovent de diferents municipis de la nostra comarca que, any rere any, ajunten esforços i dediquen una estona del seu temps a fer possible aquesta festa comarcal per la llengua. L’any que ve: més! 😉

Per veure fotos de la jornada, aneu a la galeria.

A sota, foto de grup. I més avall, vídeo de les grallers i grallers de Prats de Lluçanès

1 comentari

 1. Una gran tarda, sí senyor! Bon ambient, bona música i un sentiment comú.
  Boníssima la foto de l’Iraida i en Gerard, ja l’he guardat a l’ordinador, per emmarcar!.
  Al mur del facebook pots descarregar-te alguna foto més del Correllengua.
  L’actuació dels grallers, immillorable! I sinó que li preguntin als dos “pastorets” que no van parar de ballar durant tot el trajecte! Senzillament genial!
  Salut,
  Yolanda

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*