el poble es bolca amb els gegants: moltes gràcies!

Estic emocionat. Va ser extraordinari i innoblidable. Ho dic molt sincerament. A partir d’aquí, no sé gaire com posar-m’hi per explicar-ho. Primer de tot, un gran agraïment als companys i voluntaris de la Colla Gegantera, em sento molt orgullós de tota la tasca feta entre tots, un gran treball en equip (per exemple, alhora hi havia geganters treballant a la Plaça Vella, a la Plaça Nova i al Pavelló…). Després, un altre gran agraïment a tota la gent que va venir, ho va seguir, ho va viure.

En xifres: una cinquantena de persones a la xerrada del divendres, més de 100 nens a l’activitat infantil del dissabte, uns 800 geganters el dissabte a la tarda i al sopar, molta-MOLTÍSSIMA gent seguint la Trobada, i 1580 persones al gran concert de la nit. Tot això es diu molt ràpid, i no sé si ho païm prou bé. Espectacular i històric. L’ocasió, s’ho mereixia.

Va ser un dia de molta feina i moltes emocions. El moment més espectacular, per mi, va ser quan el Vicenç i l’Àgata (amb la corona d’aniversari posada) van dansar per primera vegada el Ball de gegants que havíem preparat, amb l’adaptació de la Trencadansa a toc de gralla. Un ball que vam dedicar, i que a l’acabar vam esclatar d’emoció. La resposta del públic va ser innoblidable.

Com que les paraules sobren, i cadascú ho pot definir de la seva manera, us convido a invertir una mica de temps en els següents enllaços:

* Breu galeria de fotos meves, des de la meva vivència, del divendres, dissabte i diumenge. I al meu canal del youtube, vídeos curts (no gaire qualitat) de les actuacions de la nit, val la pena veure “Bon dia” d’ELS PETS, “Vull per demà” de BRAMS, “El gelat” de LA IAIA… Serveix per veure la gran dimensió de la festa, la gran quantitat de gent que va venir. Van ser unes grans actuacions, amb un públic entregadíssim i variat, i amb uns artistes que ho van donar tot. L’alegria al final, per part de tots, era immensa.

* Galeria de fotos de Joan Parera, de la Trobada Gegantera.

* Galeries de fotos de la Yolanda Roset: Gegants amb ulls de nen i Trobada Gegantera.

* Vídeo del ball propi dels Gegants. Aquí, el que va fer la Montse Rocadenbosch, i aquí la Yolanda Roset.

* Galeria de fotos de Judith Casas, del concert d’ELS PETS.


7 comentaris

 1. Vaig escriure mitjançant el facebook a la pàgina oficial d’ ELS PETS (em consta que qui la porta és el mateix Lluís Gavaldà). La seva resposta, demostra que va ser un gran concert:

  – Isaac –· Perfil de Els Pets – Oficial ·
  Gràcies mil! Un concertàs espectacular ahir a Prats de Lluçanès! Gràcies per l’entrega, el bon rotllo, la predisposició! El públic -pel que sabem- va quedar contentíssim, i nosaltres des de l’organització encara més!! Felicitats, visca la terra i llarga vida!!! 😉

  – Els Pets – Oficial Isaac! Nosaltres estem encara més encantats que vosaltres. Va ser un inici de gira immillorable, per la quantitat increïble de gent que es va aplegar, per les ganes de ballar i cantar que tenien i sobretot pel tracte que ens vau dispensar des de la organització. Això si que és començar una gira com cal!!! Gràcies de debó1

 2. És difícil resumir el què vem sentir i gaudir el dissabte; les emocions estaven a flor de pell i el caliu de la gent es va notar més proper que mai. Molt bon article Isaac i molt bon record de tota una jornada difícil d’oblidar.
  Em sumo a les teves felicitacions, doncs és d’agrair tota la passió que desperten els gegants arreu on van i el gran poder de convocatòria que tenen des dels més petitons fins als més grans.
  Un dia perfecte per una gran festa d’aniversari que de ben segur passarà a la història i que en Vicenç i l’Àgata mai oblidaran.
  Les corones i el pastís dels nens i nenes acompanyant la trobada i el gran ball de la trencadansa són un símbol extraordinari del protagonisme de TOTS I CADASCUN dels pradencs i pradenques i de tota la gent que ens va volen acompanyar en un dia tan especial.
  Simplement… MOLTES GRÀCIES!!!

 3. vegeu també les següents notícies:

  VILAWEB-LLUÇANÈS – “Prats de Lluçanès es desborda amb la celebració dels 25 anys dels gegants”
  http://www.vilaweb.cat/noticia/3900105/20110620/prats-llucanes-desborda-celebracio-25-anys-gegants.html

  ELTER.NET – “El pavelló de Prats de Lluçanès s’omple per celebrar els 25 anys dels gegants”
  http://www.elter.net/noticia/10127/cultura/prats-de-lluans/pavello-prats-llucanes-somple-celebrar-els-25-anys-dels-gegants

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*