els gegants de Prats a la Marxa dels vigatans i l’11 de setembre

Aquest dissabte dia 10 de setembre la Marxa dels Vigatans (informació) tornarà a recórrer diferents indrets, finalitzant a la ciutat de Vic. Coincidint amb el seu 25è aniversari, els Gegants de Prats de Lluçanès han estat convidats per l’organització a participar a la part final, que tindrà lloc a la Plaça de la Catedral ja ben entrat el vespre. Emocionats i agraïts per aquest gest, allà estaran el Vicenç i l’Àgata, ballant la Trencadansa, al so de les gralles pradenques.

Després d’això, un any més, prendrem part de la celebració de la Diada a Les Carpes Vig Estiu, amb els Grallers de Torelló i Els Sagals d’Osona.

Ja el diumenge dia 11, la Colla Gegantera (igual que altres entitats i grups polítics del poble) participarem a l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova, a les 12 del migdia. En aquest mateix acte, llegiré un manifest representant el Grup Municipal d’Esquerra.

I per arrodonir-ho, a la tarda els Gegants de Prats seran a la Trobada Gegantera de Sallent, acompanyant els gegants locals que, recordeu, són padrins del Vicenç i l’Àgata.

A Prats, mentrestant, hi haurà la presentació de la temporada del F.C. Pradenc, el primer derbi lluçanès de futbol (Prats-Sant Bartomeu), els interessants actes de commemoració dels 100 anys del Safareig, berenar a la Font del Xambó i Sardanes a la Roca Xica. I a Barcelona, manifestació…

Una Diada ben completa. I QUE VISQUI LA TERRA!


1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*