Els gegants de Prats a les escoles

El dimecres i divendres de la setmana passada la Colla Gegantera i els gegants de Prats (vegeu notícia prèvia a Vilaweb-Lluçanès i Lluçanès.com) vam visitar les dues escoles de primària del poble. La celebració dels 25 anys del Vicenç i l’Àgata, i la Festa Major de Sant Vicenç en van ser els arguments. (fotos i enllaços a l’interior…)

Així vam anar al Col·legi Presentació de la Mare de Déu i a l’Escola Lluçanès. Als dos llocs vam explicar una mica què fem, vam atendre les preguntes, els nens i nenes van poder posar-s’hi a sota… i als dos llocs van obsequiar als gegants de diferents regals, que podeu veure-ho a les fotos. També vam ballar amb música en directe amb les nostres gralleres i grallers.

La passió pels gegants sumada a la passió per la canalla van fer que fóssin unes jornades molt emotives, entrenyables, simpàtiques. Moltes gràcies a tots els nens i nenes, als equips docents, a la predisposició, als detalls… una abraçada!

* En vam fer una galeria de fotos que podeu veure clicant aquí. I també podeu veure la galeria de fotos i el genial vídeo fets per l’Escola Lluçanès clicant aquí.

1 comentari

  1. Una bona iniciativa de la colla gegantera que de ben segur que els més petits (i no tan petits) oblidaran mai. El bon ambient, l’energia, l’alegria i l’espontaneïtat van estar presents durant tota la visita.
    Les cares dels nens i nenes de les escoles demostren que els gegants formen part de TOT el poble, són part de la seva gent i això és molt bonic i emotiu!
    Felicitats tan als geganters com a la colla de grallers/es i, sobretot, a la nostra parella de gegants.
    Yolanda.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*