Feliç Txupitassu de Nadal

La sensació després d’estar tota la nit de Nadal treballant per a una bona festa, amb el resultat obtingut, és molt bona. La d’ahir va tornar a ser una nit completa al Pavelló de Prats de Lluçanès. Una nit que va començar tard, i que ha acabat molt d’hora. Bon ambient, retrobaments, sensacions i, sobretot, molts desitjos de bones èpoques. Molta gent de Prats, i molta gent de fora. Tornàvem a superar les 900 persones.

La gent de la Colla Gegantera (ahir érem 46 geganteres i geganters fent tasques organitzatives!!!) fem tot això per tal que hi hagi festes a Prats -d’aquesta forma no hem de sortir fora del poble-, i per a poder tirar endavant tota la intensa activitat gegantera de durant l’any que, esperem, l’any vinent es vegi augmentada amb la celebració del 25è aniversari del Vicenç i l’Àgata (parella de gegants del poble). Amb una Colla de gent així, segur que tot plegat anirà perfecte.

A tothom, moltes, moltíssimes gràcies i Bon Nadal!!!

* podeu veure una petita galeria de fotos, aquí (al facebook, n’he penjat més). I algun video, aquí. (del punt àlgid de la nit, no en tinc, perquè teníem massa feina. Però segur que pel facebook en ronden i en rondaran moltes.

 

1 comentari

 1. Durant la nit, va romandre penjada (ho veureu a les fotos) una pancarta que hi dèia “Carles, el teu somriure és el nostre regal de Nadal”.

  En condicions normals, el Carles hagués un dels que fés possible el Txupitassu. En aquest cas, però, no va poder ser així.

  Quan el vam anar veure, es va moure a ritme d’una cançó. Durant el Txupitassu de Nadal, aquesta mateixa cançó va sonar dedicada a ell.
  Us en deixo l’enllaç:
  http://www.youtube.com/watch?v=3Na85fPGYCM

  HELLO! 😉

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*