Festa gegantera de les grosses: el concert

Amb un cartell de luxe, la Colla Gegantera de Prats de Lluçanès proposem un grandíssim concert per aquest dissabte 18, que suposarà el colofó de la jornada gegantera. Serà el més gran concert de les Festes de Sant Joan i els Elois, serà el més gran concert de l’any a Prats i al Lluçanès, i un dels millors en molts anys (sense exagerar).

Els locals Canvi de Plans, obriran la sessió (fan un directe boníssim -el concert de diumenge passat a Puig-reig ho certifica, i tenen nou disc). Els vigatans La iaia estan en ple procés de gravació i vénen de ser la gran revelació del 2010. Els incombustibles ELS PETS enceten la gira dels 25 anys (van néixer el mateix any que el Vicenç i l’Àgata!!), han estat els millors l’últim any i faran un concert amb sorpreses, tocant les 25 cançons més emblemàtiques del grup. Per últim, BRAMS, que presenten nou disc i que de ben segur recuperaran alguns dels temes que han fet gran el grup.

En definitiva, una cita històrica.

Cal agraïr a totes les persones, establiments, entitats… que ens han ajudat ja abans de que arribi el gran dia a poder-ho fer possible. Treballant junts, es pot fer molta feina! Visca el poble!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*