Festa gegantera de les grosses: la trobada

I ara, l’eix central de la celebració: LA TROBADA GEGANTERA! Serà com cada any, però molt més gran. A 2/4 de 5 de la tarda començaran a arribar els gegants. A 2/4 de 6, es donarà el tret de sortida a les cercaviles, que pel volum que hi haurà, se’n faran dues.

A part, destacaré algunes coses que em semblen interessants:

Hi haurà TOTS els gegants del Lluçanès!! Prats, Olost, Sant Feliu, Alpens, Lluçà-Santa Eulàlia i Sant Bartomeu. M’agrada! Cal agraïr per això l’esforç de tots, i dels que els treuran després de temps. Serà magnífic. En el capítol de les colles, poder comptar amb els que van ser els padrins del Vicenç i l’Àgata: els d’Avinyó i els de Sallent. Hi tindrem també els grallers de Sant Bartomeu i els d’Avinyó -ambdós, hi hem passat grans estones aquests anys-. També els germans de Sant Julià de Lòria. I els amics del Poble Nou de Manresa, Manlleu, Navàs, Ripoll, Ogassa, Hostalets de Balenyà, Centelles, Carrer de la Riera de Vic, Taradell, Torelló, Puig-reig, Aiguafreda, Gironella, Roda de Ter, Espinalbet i Balsareny. Totes, unes colles de poblacions que hem visitat i que en queda sempre bones sensacions.

Per altra banda, la sorpresa saltarà al final, quan per primera vegada representarem un ball propi nou. Així que a banda de seguir la cercavila, esperem molta atenció a la Plaça Nova, amb aquesta i altres cosetes.

Tot plegat, segur que serà una gran jornada, a la que esperem molta participació i suport de tothom.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*