Gegants a la Fira de Santa Creu

Ahir, un any més, va tornar a haver-hi Fira a Santa Creu de Joglars. Una ja tradicional fira que va reunir prou gent de la comarca, i que va tenir diversos punts d’interès. Aquí destaco la cercavila gegantera amb els gegants d’Olost Perot i Mercè i els de Prats Vicenç i Àgata, tots acompanyats pels bons grups de gralleres i grallers dels respectius pobles.

Una cercavila iniciada a la Plaça, que va baixar el Carrer Vell fins davant de l’església, i va tornar a fer el camí contrari per tornar. L’amenaça de la pluja i alguna visita de tímides gotellades, no van impedir poder acabar aquesta cercavila que va ser completa. Després, va tornar agafar protagonisme el so de l’acordió del Ros Meliton, més que mític a les nostres contrades, i que acompanyat d’un teclista van aguantar també l’amenaça en forma de pluja i van animar l’aperitiu.

La falta del dinar final, doncs, va ser substituida per un apertitiu popular a la mateia plaça, on també va tenir molt èxit uns llits elàstics entre els més menuts.

Podeu veure una galeria de fotos del Joan Parera aquí, o el vídeo de l’actuació del Ros Meliton.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*