Gegants a la Marxa dels Vigatans, Les Carpes, Prats i Sallent

L’últim, ha estat realment un cap de setmana actiu pels Gegants de Prats i la Colla Gegantera. Així, dissabte vam participar a la cloenda de la Marxa dels Vigatans (Fotos i vídeos a Osona.com), on vam representar la trencadansa, en un escenari genial i un ambient innoblidable. La Marxa dels Vigatans, realment una concentració potent per a la reivindicació nacional. Emocionant. Repeteixo el profund agraïment de part de tota la Colla a la organització de la Marxa, per haver-nos convidat i brindat l’oportunitat d’actuar en aquesta convocatòria. GRÀCIES!!!

El mateix dia a la nit, vam anar a Les Carpes Vig Estiu, on ja és tradició que celebrem La Diada  (Fotos de la Diada a Les Carpes clicant aquí). El dia 11 al migdia, vam participar a l’ofrena floral al monument a Rafael Casanova a Prats (info, fotos i vídeo aquí).

I finalment, el mateix diumenge a la tarda els gegants i un bon nombre de membres de la Colla van participar a la 24 Trobada Gegantera de Sallent, jornada en que els “Reis de Sallent” celebraven el seu trentè aniversari (info). Com a anècdota, l’última trobada gegantera que havien organitzat -l’any 2002- crec recordar que també hi vam anar i que va ser una de les primeres trobades en que vaig participar com a geganter. Podeu veure fotos de la 24a Trobada al facebook clicant aquí.

Ja ho veieu, amb energia, ganes, passió, sentiment i compromís!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*