Gegants a Ripoll

Aquest diumenge dia 29 de maig tenia lloc a Ripoll una nova edició de la Festa Nacional de la Llana i el Casament a Pagès. Els Gegants de Prats, amb els amfitrions i els amics d’Ogassa vem acompanyar el seguici dels núvis que va acabar al monestir.

Un matí de molta calor, amb molta gent. D’autoritats, encapçalaven la festa l’encara alcaldessa de Ripoll, la republicana Teresa Jordà, i la Presidenta del Parlament de Catalunya, la democratacristiana Núria de Gispert (mireu a la galeria de fotos les ulleres que lluïen totes dues… Potser simbolitzen els dos temps que elles representen. Hi dedicaré un post de caràcter curiós).

I amb la vista plenament posada al 18 de juny per la gran jornada que viurem a Prats de Lluçanès, abans els gegants i la Colla Gegantera visitarem Ogassa (5 de juny) i Sant Feliu Sasserra (11 de juny).

Podeu veure una petita galeria de fotos que vaig fer a Ripoll, clicant aquí.

2 comentaris

  1. Hola amics geganters de Ripoll, soc el Secretari de la colla gegantera de Montmeló i ens ha fallat Piera. Feu la vostra Trobada a l’abril o al maig? Si és així voleu fer intercanvi?, la nostra Trobada és el 30 de juny tarda, i és de les més animades, tot el poble surt al carrer i ens engresca. Moltes Gràcies

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*