Gegants a Sant Feliu Sasserra

Aquest dissabte dia 9 va tenir lloc la 24a Trobada de Gegants de Sant Feliu Sasserra, i els gegants de Prats, com sempre, també hi érem presents.

Una revitalitzada Colla Gegantera de Sant Feliu, amb noves incorporacions carregades de vitalitat, va ser l’amfitriona d’una trobada tradicionalment marcada per la pluja, però que com l’any passat es va poder fer sota un molt bon temps. Cal destacar que la revifada de la Colla local, que ha tingut alts i baixos però que no ha aturat el ritme, ve acompanyada d’una molt bona colla de gralleres i grallers, que realment ho fan molt i molt bé! (lluny queda aquell carretó amb un altaveu que van popularitzar en algunes trobades). Cal doncs, felicitar-los a tots per aquest nou pas i encoratjar-los a mantenir-ho molt i molt temps!

La ballada final dels de Sant Feliu, amb components del Treure Ball, la podeu veure aquí. I és que l’any vinent els gegants de Sant Feliu celebraran el 25è aniversari. Els motors són ja calents, i els de Prats hi serem per a celebrar-ho! FAL·LERA!!!!

A continuació la ballada final dels de Prats. I podeu veure una galeria de fotos a Google + o bé Picasa.

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*