Gegants a Sant Joan i Campdevànol

Els dos últims caps de setmana ens han portat a veure els gegants de Prats de Lluçanès a terres ripolleses. Recordeu que entremig, el Vicenç i l’Àgata també van sortir per participar a la Via Catalana. Així les coses, el dissabte dia 7 vam anar a Sant Joan de les Abadesses i aquest dissabte 14 a Campdevànol.

A Sant Joan la insistent pluja ens va fer la guitza. Malgrat això, mentre l’Ana Botella feia el ridícul a Buenos Aires per a defensar la candidatura olímpica de Madrid 2020, els gegants entraven al pavelló abadessenc per a fer-hi alguns balls improvisats.

A Campdevànol el temps va ser tot el contrari amb, fins i tot, una mica de calor. Era la mateixa hora que el President Mas rebia la resposta de Mariano Rajoy a la Pina de Sant Jaume (sic). Una cercavila prou completa -amb salutació a l’Oriol Junqueras entremig, que estava de visita pel Ripollès i la Vall de Camprodon- finalitzant amb el berenar-sopar completíssim al costat del riu.

Cal felicitar la feina de les dues colles organitzadores; sempre és un plaer visitar-les! Ah, i la propera trobada és a Alpens, per la seva Festa Major, el divendres 27! Salut i fal·lera!!!!!

* De les dues sortides, podeu veure una galeria de fotos a Google + o Picassa.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*