gegants a Torelló, a aixopluc

Ahir dimarts dia 12 vam anar a Torelló, també una sortida històrica i clàssica que no podem (ni volem) fallar. Després d’un cap de setmana plujós, ahir va ser-ho també molt. Un SMS a 3/4 de 8 del matí, procedent dels amfitrions dèia: “Bon dia geganters! La trobada no queda anul·lada. Els cartells ja us portaran a una carpa on el menjar ja està a punt de coure’s! Fins d’aquí una estona!”

Tot seguit, el ball de missatges va ser a dins la pròpia Colla Gegantera. Fins que en vam fer un de col·lectiu dient que efectivament anàvem cap a Torelló. I així ho vam fer. Vam quedar a l’Orient, com sempre, i ens en vam anar-hi.

No va parar de ploure de tot el matí, però dins la carpa del costat del pavelló vam esmorzar tranquil·lament, vam poder fer una ballada per colla i un parell de balls conjunts.

Les nostres gralleres i grallers segueixen triumfant i millorant cada dia. I és que és un goig anar als llocs amb una colla pròpia. Al final, tindrem els millors grallers del país! 😉

Va ser una trobada curta però intensa, amb uns bons amfitrions! I tot marxant, ens vam parar a veure com baixaven els rius, tan el Ter com el Ges. Impressionant!

Podeu veure un petit recull de fotos, dels gegants, dels geganters i de l’aigua a la galeria clicant aquí.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*