Guardeu-vos data amb Els Pets, Brams, La Iaia i Canvi de Plans

El 18 de juny serà un altre dia històric per a Prats de Lluçanès. Serà l’acte central de celebració dels 25 anys dels gegants del poble, el Vicenç i l’Àgata, les figures festives més representatives de la nostra població.

Això, ajuntat amb el bon moment que passa la música en català (ho demostra la gala dels Enderrock d’aquest dilluns) fa que inequívocament la celebració ha de tenir protagonistes de casa nostra, que cantin amb la nostra llengua.

Encara han de passar moltes coses abans del 18 de juny, però volem que tothom es reservi la data per viure la gran trobada gegantera d’aquell dia a la tarda (25 colles hi participaran!) i del concert que tindrà lloc al pavelló. Els grups que tindrem actuant en directe a la capital del Lluçanès són ELS PETS, BRAMS, LA IAIA, i CANVI DE PLANS. Serà, sens dubte, el gran concert de la Catalunya Central d’aquest estiu 2011. (hi ha més…)

Sabeu que estem tot l’any de celebració, i se succeeixen els actes commemoratius. El 18 de juny, però, serà un punt d’inflexió i serà l’autèntica gran jornada (tot i que encara reservem actes per la segona part de l’any…).

Des de la Colla Gegantera hi estem dedicant molts esforços, i estem rebent molts suports. És gràcies a tot això que ho farem possible. Amb una programació pensada per a molts públics i de totes les edats. Volem que tothom se senti partícip d’aquesta gran festa.

 

3 comentaris

 1. Hola Joan,

  Sí, en una primera aposta vam escollir Obrint Pas per participar al gran concert de Prats. Però fruit d’uns canvis en la seva programació, i reestudiant l’aposta que fèiem (també ajudat pels grans èxits i el moment que estan vivint ELS PETS -recordi’s premis Enderrock, gira 25 anys que coincideix amb el 25è aniversari dels gegants-) va fer que hi hagués el canvi de grup i que haguem millorat el nivell del concert amb la incorporació del grup de Constantí.

  D’aquesta forma també obrim l’esdeveniment a un ventall més ampli de públic, pensant molt en tota la gent de Prats -primer- i d’arreu del territori després.

  Esperem veure’ns-hi igualment, no?

  Sort

  Isaac

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*