la història del Txupitassu 25è aniversari…

Aquest dissabte va tenir lloc el “Txupitassu – 25è aniversari” a la Sala Polivalent Municipal de Prats. Als volts de quarts de 3 de la matinada va ser el punt àlgid de la celebració, quan va parar de sobte la música i els llums, interromputs per un potent clàxon, i va sonar el “moltes felicitats” interpretat per una gralla (Annaïs) i acompanyat de tabals (David, Manel, Vero…). Van tocar també el ‘salt de plens’ (podeu veure un petit vídeo clicant aquí). Mentrestant, quatre geganters des de dalt dels podis del mig de la pista, guarnits amb un 25 gegant, llançaven caramels i paper. La celebració, va finalitzar amb el “per molts anys” del Club Super 3.

Envio una abraçada des d’aquí a tots els companys i companyes de la Colla Gegantera, que organitzavem així un acte més d’aquest frenètic any, en que celebrem el 25è aniversari del Vicenç i l’Àgata gegants de Prats de Lluçanès. Esperem que tothom ho gaudeixi amb intensitat.

* Si voleu veure fotos del principi, de la preparació, de geganters, de públic, de la festa… clicant aquí podreu veure una molt completa galeria del Joan Parera.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*