La Trobada Gegantera i el Concert, en fotos i vídeo!

Aquest dissabte 22 de juny del 2013 va tornar a ser una gran diada gegantera a Prats de Lluçanès. La Colla Gegantera portàvem ja força dies preparant-ho tot plegat, i va acabar sent un dia rodó.

A sota podeu veure un petit vídeo que he fet, que recull la ballada de “La Trencadansa” a la Plaça Nova, una ballada que fa posar la pell de gallina (en aquesta ocasió l’encarregat de portar la geganta va ser el Jordi Saña i el gegant el Jordi Plans. Amb una gran interpretació de les gralleres, grallers i tabalers). També hi podeu veure esquetxos del concert de la nit, amb Tumbaos, Nyandú, Lax’n’busto i Strombers.

A més, podeu veure una galeria de fotos de tota la jornada clicant aquí (Google +) o aquí (Picassa)

Va ser un dia de molt moviment, però amb l’escalfor de totes les colles participants, del gran nombre de persones que veu sortir i seguir la cercavila, etc. I sobretot, per la gent que ens veu ajudar a fer-ho possible. Preparar la trobada, rebre totes les colles, fer assistències a la cercavila, fer i servir el sopar, parar i desparar les taules, i tota la gran feinada al pavelló fins de bon matí, deixant a punt l’espai per la festa següent. Una nit intensa, amb unes actuacions entregades al públic que va respondre amb la mateixa intensitat. La’x’n’busto, Strombers, Nyandú i Tumbaos van embruixar el pavelló, i ens ho van posar molt fàcil. Va ser un honor intervenir amb ells.

A les fotos i al vídeo, ho veureu gairebé tot.

Mil gràcies a tothom! FAL·LERA GEGANTERA!