lipdub històric i de rècord, per la INDEPENDÈNCIA

Va ser ahir, diumenge dia 24 d’octubre del 2010 a Vic. I nosaltres hi érem. Nosaltres érem entre els 5730 participants que vam prendre part de la gravació de l’històric lipdub, que va suposar el rècord mundial de participació en un lipdub.

El què més destacaria és la quantitat de gent, la manifestació que va suposar aquest fet. Tantíssima gent unida en un lloc i hores determinats, per un objectiu: la independència.

Del Lluçanès, a banda dels gegants de Prats de Lluçanès (mireu fotos a la galeria), hi havia també els gegants d’Olost, els Cremats també d’Olost i els acordionistes del Solc (que no vaig veure perquè debien estar en un altre punt), i molta gent d’altres municipis com Alpens, Perafita, Oristà, etc. (a l’interior: més escrit, enllaços, fotos, etc)

Mireu el bloc creat per l’ocasió clicant aquí. La notícia i fotos, per exemple, a Lluçanès.comOsona.com; El 9 Nou i 3cat24.cat.

Felicito l’organització per la feina feta, van treballar MOLTÍSSIM! I ara només hem d’esperar el resultat i difondre’l. Hi ha ganes de veure’l! I que se senti de forma alta i clara que només volem una sortida endavant pel nostre país: la INDEPENDÈNCIA.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*