La toquen, defensen, ataquen, riuen, abracen, gaudeixen, marquen, guanyen…

La tradició diu que els partits de futbol es fan llargs i feixugs. Sobretot comparat amb la intensitat que poden tenir els partits de bàsquet, futbol, handbol, hoquei, futbol sala… que estan fins l’últim segon lluitant per la victòria. Si bé és cert que a vegades al futbol això també passa, el Barça ha fet que tots els minuts d’un partit siguin susceptibles de viure quelcom important. (hi ha més…)

La toquen, defensen, ataquen, riuen, abracen, gaudeixen, marquen, guanyen… No pots aixecar la vista perquè qualsevol moment, qualsevol dels jugadors “te la pot liar” i deixar impressionat al rival i a tota l’afició. Últimament jo em quedo amb la roda de premsa que va fer l’entrenador de l’Atlètic de Madrid Quique Sánchez Flores un cop finalitzat el partit que va perdre 3 a 0 contra el Barça. Aquelles paraules dites d’aquella manera i sortides d’una persona com ella, són esplèndides.

L’artífex d’això, també, és el Pep Guardiola. Que es quedi, segur que segueix intensificant el plaer del que viurem, i del que guanyarem.

*foto extreta del web www.fcbarcelona.cat

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*