a Prats de Lluçanès: 20 anys jugant sobre rodes

Aquest diumenge, el Pavelló Municipal de Prats de Lluçanès tornarà a vestir-se de gala per acollir un festival de patinatge. I és que el Club Patí Lluçanès organitza novament una exhibició que de ben segur no passarà desaparcebuda. A més, coincideix ja amb els 20 anys que el patinatge va arribar al Lluçanès, en un moment que l’activitat del Club segueix sent alta i segant èxits interessants.

Malgrat ser un esport que a voltes se l’ha considerat minoritari (no ho és en absolut si ens atenem al nombre de practicants que té i el moviment que porta) ha estat castigat en algunes ocasions, tan en l’atenció que ha rebut com per les instal·lacions on ha de ser practicat. Sens dubte, són uns elements que s’han de tenir en compte en un comarca com la nostra on la pràctica esportiva és tant estesa gràcies a la gent que hi aboca temps i esforços. No pot passar per alt de ningú.

Així doncs, aquest diumenge dia 5 de maig a partir de les 6 de la tarda, està tothom convocat al pavelló de Prats de Lluçanès. Per altra banda, us recomano seguir l’activitat del Club a partir de la seva pàgina de facebook. I a continuació podeu veure el fantàstic cartell dissenyat per a l’ocasió.

(cartell, clicant a sobre es fa més gran)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*