a Prats de Lluçanès BOTIGUES AL CARRER (oportunitat per vàries coses)

Aquest diumenge a Prats de Lluçanès es celebra la primera edició de “Les botigues al carrer“. Segons les explicacions del nou regidor de comerç, és organitzat per la Unió de Botiguers i és la reconversió de l’antic “mercat del Saldo”, en que les botigues i comerços de Prats que ho vulguin, treuran el seu producte en una parada al carrer, davant els seu propi establiment.

Aprofitant que farà molt bon temps, és una oportunitat per sortir a comprar, per veure quins productes destaquen els comerços i per donar una volta al mercat. Serà també una nova oportunitat per veure que el mercat necessita urgentment una dinamització i potenciació; serà una oportunitat per veure que el teixit comercial de Prats és ric i complet però necessita ser recolzat i potenciat, i que l’Ajuntament no es pot quedar amb els braços plegats només treient un cartell anunciador d’una edició de “Les botigues al carrer” 5 dies abans de fer-se, sense una bona difusió i planificació anterior.

Aquest diumenge doncs, sigueu benvinguts a Prats de Lluçanès, amb el bon dia que farà, passeu, gaudiu, compreu i després, deixeu-vos perdre per tants indrets que tenim al poble i als seus voltants.

 

* Recordeu veure els aparadors de Nadal de les botigues de Prats aquí.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*