a Prats de Lluçanès: FESTES DE SANT JOAN I ELS ELOIS!

Ja fa dies que anem escalfant motors, amb les Festes dels Barris, la Trobada Gegantera, la Trobada de Puntaires, el Torneig de Futbol Femení, les motos… i aquest cap de setmana arriben les autèntiques Festes de Sant Joan i els Elois de Prats de Lluçanès.

En podeu veure el programa complet aquí o el resum d’actes aquí,

Us animo a participar-hi, a fer ben lluïda la festa, a fer-la possible i atractiva. A penjar estelades i senyeres als balcons. Als que sou del poble, a sortir i no faltar-hi. Als que sou d’altres indrets, a venir i gaudir-ne també participant-hi.

Destaco els actes tradicionals, que són els més potents i que donen identitat de poble i comunitat. Una història i una tradició que per res del món hem de deixar perdre, ans al contrari, hem de posar de relleu. El contrapàs és l’element més destacat de tots, una dansa en la que tot el poble, persones de totes edats i condicions, agafades de la mà la dansen al voltant de la Plaça al so dels instruments en directe, digne de viure i veure.

Ens retrobem durant aquestes festes!!!

Ah, i proposo fer servir l’etiqueta al twitter #StJoaniElois2012 per a fer-ne seguiment i valoració de tot plegat. Us hi animeu?

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*