a Prats de Lluçanès… OBRIM DE NIT!

Era el Ple Municipal del desembre passat quan el Grup d’ERC a l’Ajuntament de Prats vam presentar la proposta per a constituir la “Taula per a la dinamització econòmica” (info aquí).

Des de llavors s’ha posat a treballar, i el primer gran resultat el podrem veure aquest dissabte dia 8 de juny amb l’OBRIM DE NIT -amb la imprescindible col·laboració, participació i empenta de la Unió de Botiguers de Prats- en que més de 60 establiments i comerços obriran les portes fins a les 12 de la nit, sortiran al carrer, organitzaran diverses mogudes amb la col·laboració d’altres entitats i grups per a potenciar el comerç de Prats.

Els descomptes, oportunitats, activitats, espectacles i parades, les podreu trobar en diversos espais del centre de Prats (mireu cartell a sota aquest escrit o en aquest enllaç) a partir de les 6 de la tarda i fins a la matinada, amb un final de festa al Passeig.

Aquesta és una acció molt potent que no ha de ser (ni serà) l’única que la “Taula per a la dinamització econòmica” ha de portar a terme al poble. En el terreny comercial, hem d’anar avançant per a convertir Prats en la idea que des d’ERC fa temps que defensem: el centre comercial del Lluçanès. I més enllà del comercial, la “Taula” també té molt a dir i a aportar, amb la col·laboració, implicació i participació de com més agents millor en l’àmbit econòmic.

És molt important que en aquesta època que travessem fem el possible per sortir-nos-en. Ho hem de donar TOT per aconseguir-ho! Avancem! Ah, i no us descuideu de venir a Prats si sou de fora, o de sortir de casa els que siguem del poble aquest dissabte dia 8!  😉

(Tots els actes, clica damunt la imatge i es farà gran)

(Notícia a “El 9 nou” d’aquest dilluns)

(Cartell de l’OBRIM DE NIT)

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*