A Sant Boi i Santa Eulàlia també votar és democràcia.

La campanya “Votar és democràcia“, impulsada per Esquerra Republicana ha seguit aquest cap de setmana al Lluçanès. És altament important que la nostra comarca no es quedi fora d’aquest debat independentista i certament nosaltres, la gent del Lluçanès igual que al Baix Llobregat o l’Alta Ribagorça -per posar dos exemples-, tenim dubtes a resoldre i aportacions a fer. I, més que res, tenim ganes de dir-hi la nostra. Ganes i, per cert, tot el dret a dir-hi la nostra.

D’aquesta forma, aquest cap de setmana han tingut lloc dos actes més (després del d’Oristà): el primer dissabte a la tarda a Sant Boi de Lluçanès, i el següent diumenge al migdia a Santa Eulàlia de Puig-oriol.

A Sant Boi, presentats per la Montserrat Juvanteny, van intervenir per aquest ordre el santboienc Baldiri Selva, l’alcalde de Sant Pere de Torelló representant de l’AMI Jordi Fàbrega i el membre del Secretariat Nacional de l’ANC Ferran Civit. A Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà), el diàleg va estar protagonitzat per l’escriptor Ramon Erra i per jo mateix, en aquest cas en qualitat de Secretari Nacional d’Estratègia i Anàlisi electoral d’ERC; i ens va presentar l’alcaldessa Eva Boixadé. Podeu veure el resum de l’acte a Sant Boi aquí i el de Santa Eulàlia aquí.

Dels dos actes, a part de les explicacions que tots plegats vam poder fer, en destaco la participació, el debat, les preguntes, les aportacions… que es van fer. Com dèia, hi tenim tot el dret, i ho seguirem fent. La campanya continua, i no només en actes si no que ho podeu fer via internet (mireu aquí) o muntant diferents iniciatives. Tots som i hem de ser protagonistes d’aquest procés.

 

 

20140222 Sant Boi

20140223 santa eulalia 2

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*