Agafes coca i llonganissa… i en fas una FIRA! (comentari i fotos)

Em ve al cap una frase que té un savi amic al tuiter: “que estrany, com més m’esforço més sort tinc“. I és que amb imaginació, treball i esforç, es poden assolir objectius i fer passos endavant. Així que agafant coca i llonganissa (que sumats fan una combinació explosiva i fantàstica molt típica de la zona) i convertint-los en protagonistes d’una Fira, fas que aquest dissabte 16 de novembre que hauria estat molt molt fred, fos un dissabte diferent i actiu gràcies a la Fira de la Coca i la Llonganissa.

El balanç, malgrat que el temps va voler fer la guitza, segur que és ben positiu. Hi va passar gent vinguda de diferents indrets i els comerciants mostraven satisfacció. Algunes activitats van haver de canviar el pla previst (Quim Vila va actuar al gimnàs de la FEDAC; els gegants i els estelladors no van poder sortir) però el dia va ser complet i mogut, amb la Lali Barenys, l’Àngel Pascual, l’exposició, el Quim Vila, les parades i propostes de cadascuna, menús als restaurants…

Ara, hem tornat a demostrar que Prats pot moure’s, organitzar-se i despertar. S’ha demostrat que es pot planificar; buscar i definir estratègies; valorar el què fem i tenim i mostrar-ho amb el cap ben alt tot cridant als quatre vents.

I val la pena repassar d’on surt tot això. Era el desembre de l’any passat quan en un Ple de l’Ajuntament el grup d’ERC vam presentar la proposta de Taula per a la Dinamització Econòmica de Prats. Una proposta que va ser aprovada i la taula va començar a treballar; el primer resultat va ser l’experiència exitosa de l’OBRIM DE NIT. Ara, aquesta Fira.

L’empenta de la Unió de Botiguers (en aquest cas, una mica més dels carnissers i forners) i de la Taula (amb els regidors Montse Juvanteny i Joan Ferrer al capdavant), així i com de les persones que hi van col·laborar i fer possible, va ser bàsica. Aquesta implicació i participació, al corresponsabilitzar-se des d’un inici, em sembla clau per assolir l’èxit. Moltes felicitats i alhora moltes gràcies!

De ben segur que es poden millorar moltes coses, així que de ben segur que la propera FIRA DE LA COCA I LA LLONGANISSA encara serà millor. Confio en aquest poble i la seva gent. Visca Prats i els productes de proximitat!

* Per veure una petita galeria de fotos pots fer-ho aquí Google + o a Picassa. Hi ha moltes fotos a la xarxa de facebook, tuiter o instagram; busqueu etiqueta #cocallonganissaPrats.

* A continuació i aquí, notícia de vídeo a el 9 TV.

 

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*