Al Conseller Boi Ruiz, i algunes coses més del CAP de Prats

Divendres passat va tenir lloc la inauguració del nou edifici del Centre d’Atenció Primària de Prats de Lluçanès, i la va presidir el Conseller de Salut de la Generalitat de Catalunya, Boi Ruiz.

Durant la seva visita, jo mateix li vaig fer entrega d’una carta (cliqueu aquí per llegir-la) en que bàsicament es demana que es prengui un compromís de millorar i augmentar els serveis que es presten al nou edifici, i que aquesta inauguració no serveixi per tapar la seva gestió al capdavant del departament que lidera. Li recordem que des d’ERC posem èmfasi en els serveis més que en l’espai (recordeu aquest episodi).

L’espai està molt bé (només faltaria!), nou, ampli, sembla ben equipat, imagino que el personal sanitari té espai suficient, etc. és agradable de visitar, i a mi, fins i tot m’agrada la controvertida estètica de la façana.

Per cert, al Conseller el va rebre un veí de Prats amb una pancarta que li recordava que “CiU està privatitzant-saquejant la sanitat pública catalana”. Al matí, també hi havien penjat una pancarta (que va ser retirada) en que el titllaven de “lladre”.

I un parell d’apunts més:

1- El dia abans, i que encara està en curs, es va iniciar una recollida de signatures reclamant millores al servei de pediatria.

2- El cost definitiu de l’obra no el sabem. Informacions aparegudes als mitjans són diferents. Així que demanat a l’alcalde m’ha respost que “el pressupost per demanar el permís d’obres va ser d’1.744.000€” i ha afegit que “Suposo que a aquí cal treure-hi la baixa de l’adjudicació i potser afegir-hi algun extra i el cost d’equipar-lo”, per acabar ha afirmat que “el cost exacte l’hauria de dir Catsalut que són els que l’han pagat al 100%”. Doncs això, ho demanarem a CatSalut per què està bé saber-ho.

 

isaaciruiz

 

(foto del moment d’entrega de la carta. Autor: Adrià Costa, Osona.com)

2 comentaris

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*