Al LLUÇANÈS fem Via cap a la INDEPENDÈNCIA!

El passat 16 de juliol dedicava un post a explicar que des del Lluçanès també es feia una crida a participar a la Via Catalana cap a la independència, organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana.

Ara, “Lluçanès per la Independència” ha anunciat que de la nostra comarca som 684 persones les inscrites a participar a la Via, a més de les parelles de gegants de Prats de Lluçanès, Olost i Sant Feliu Sasserra. Un rècord, una gran dada, que de ben segur que d’ara a l’11 encara és capaç de créixer. Tota aquesta gent i els gegants, serem als trams de Caldes de Malavella (La Selva).

Animo a fer l’última inscripció, a la gent del Lluçanès i d’arreu del país mitjançant la seva assemblea territorial o a partir d’aquesta web. Tal com diu el President d’ERC Oriol Junqueras en un article a El Punt – Avui: “El procés és sòlid i el moviment ciutadà que s’ha generat està fent múscul i s’està consolidant dia rere dia. La voluntat de canviar el curs de la història no és un caprici sinó la conseqüència d’una societat que viu un procés d’emancipació nacional, una societat que obeeix a una profunda convicció de voler ser i que s’ha adonat, per necessitat, que s’hi juga el seu futur.

FER REALITAT UN SOMNI, ÉS A LES TEVES MANS!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*