Al Lluçanès, parlem del nou país que farem

Diumenge vam començar la campanya “votar és democràcia” al Lluçanès amb el primer acte a Oristà, després de que el diumenge dia 9 féssim parada al mercat de Prats.

Va ser una interessant sessió en la que vam parlar en primera instància del procés d’independència i el paper de l’Assemblea Nacional Catalana, sobretot en boca del Jordi Martínez (Secretari de l’ANC), i seguidament del nou país que volem fer, part que me’n vaig encarregar més jo.

Després d’això, un ric i complet torn de preguntes que simbolitzen que el tema interessa molt, que hi ha dubtes però sobretot que hi ha moltes ganes de resoldre’ls i de carregar-se d’arguments i de confiança.

Al Lluçanès no ho tenim tot guanyat, tenim també 9 mesos per a multiplicar-nos tots i cadascun de nosaltres per a explicar, convèncer, compartir, escoltar, debatre… una oportunitat única, històrica i il·lusionant.

Aprofito per a recordar-vos els propers actes a la comarca, que seran:

– Dissabte 22 a les 6 de la tarda al Centre, Sant Boi de Lluçanès, amb Ferran Civit (ANC), Jordi Fàbrega (AMI) i Baldiri Selva (Santboienc).

– Diumenge 23 a les 12 del migdia al Local Social, Santa Eulàlia de Puig-oriol (Lluçà), amb Ramon Erra (escriptor) i Isaac Peraire (ERC).

I no oblideu de donar un tomb a aquesta pàgina web.

20140216 Acte a Oristàq

2 comentaris

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*