A Alpens: forja 2.0!

Aquest cap de setmana hi ha hagut un esdeveniment important al Lluçanès: la Fira del Jovent, d’Alpens amb la XIIa Trobada Internacional de Forjadors com a gran reclam. He de confessar que per qüestions de muntatge i desenvolupament d’aquest acte, no vaig poder passar per Alpens, però gràcies a les xarxes socials vaig poder estar-ne ben al corrent i seguint el què hi succeïa.

Fa goig de veure que un poble amb poc més de 300 habitants multiplica per 10 aquesta població unint a una temàtica apassionant com la forja (visiteu Món de la Forja). Fa més goig de veure que tot un poble, gent de totes les edats, s’implica a l’organització de tot l’esdeveniment. Fa molt goig de veure com d’un tema se’n desenvolupa un projecte conjunt i es tira endavant. I es posa Alpens al mapa del món, mantenint-se absolutament fidel als seus principis. Una trobada de forjadors molt gran, amb 140 forjadors, evidentment també amb representants del Lluçanès, és clar.

L’alcaldessa Montse Barniol piulava a tuiter el diumenge al migdia:  “Llarga vida a la Gran trobada a “. Doncs això, m’hi sumo.

* Enllaç al bloc “Gent d’Alpens”, amb extens recull de fotos, vídeos, escrits

* Galeria de fotos a LaRella.

* Galeria de fotos a Osona.com.

* Galeria de fotos a El 9 Nou.cat.

 

forjaalpens14

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*