Amb la Marta Rovira, diumenge a Prats de Lluçanès

Dijous comença oficialment la campanya electoral que desembocarà a les eleccions del 25 de novembre. Per tant, com és d’esperar, tots plegats tenim l’oportunitat de donar a conèixer propostes, mesures, programes, formes de fer… per tal que els electors puguem escollir. De fet, per alguns, són dies en que simplement posem de rellevància la feina que anem fent diàriament, sigui o no campanya electoral, però més accentuadament.

Així, a Prats de Lluçanès organitzem la xerrada-col·loqui “El país que volem, el país que farem“, on explicarem precisament el què el títol es refereix, i tindrem l’oportunitat de debatre-ho i intentar aportar respostes als dubtes que es generin.

I ho farem amb la vigatana Marta Rovira, la Secretària General d’ERC i qui fa tàndem amb el President Oriol Junqueras. La Marta -deixeu-me fer-ne gala- té arrels pradenques, i és que el seu pare és de Prats, de Cal Rovira. Dit d’una altra manera, ella és la neboda de la Montse de la Biblioteca. I és un honor poder-la tenir en un acte d’aquestes característiques al nostre poble.

Per tant, queda tothom convidat aquest diumenge a les 12 del migdia a Cal Bach. 😉

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*