Amb l’Ovidi, pel Lluçanès

La Plataforma “El Lluçanès és comarca” organitza un CONCERT REIVINDICATIU al Passeig del Lluçanès de Prats de Lluçanès aquest diumenge dia 28 de juliol a 2/4 de 8 de la tarda. El concert també s’emmarca en la programació de la Fira de Sant Jaume, i just el dia després del “Canti la font“.

El concert és el “Gràcies, Ovidi“, amb les cançons d’Ovidi Montllor, interpretades per Arturo Gaya (Veu) -que és Quico el Cèlio-, Kike Pellicer (Contrabaix) i Paco Prieto (Guitarra). El text que els acompanya és “Les cançons i la figura de l’Ovidi Montllor: valors per retrobar en un temps mancat de poesia…”

Amb el concert la Plataforma segueix reivindicant l’oficialitat de la comarca, volent fer partícip a la societat, fent sentir al veu de la reclamació al carrer, i fent notar la importància que té pel territori tot fent-ne el més gran ressò possible.

Durant el concert, es farà la lectura d’un manifest. Recordant paraules del propi Ovidi, i en referència al Lluçanès i al país: “ja no ens alimenten molles, ja volem el pa sencer!

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*