Aquest diumenge a Prats de Lluçanès, bolets i nens!

Tots els diumenges pots trobar bons motius per venir i sortir a Prats de Lluçanès. El mercat dominical que se suma al teixit comercial local, els indrets d’interès, les activitats fixes o l’entorn comarcal, són suficients motius. Aquest proper diumenge, però, hi ha propostes que val la pena destacar. La primera, al matí, amb els bolets com a protagonistes; així, hi haurà el 7è Concurs de Bolets, amb el propi concurs, tallers, exposicions, parades, degustacions i actuació dels gegants del poble. A continuació teniu el cartell:

I a la tarda, una festa pensada pels nens i nenes, amb “En Gil i els Ratataplam“; un espectacle infantil amb música, globus, confeti, coca i xocolata. A continuació, també, el cartell.

En ambdós casos cal destacar la força organitzativa de la gent que forma les entitats organitzadores. En el cas del Concurs de Bolets, la Unió de Botiguers; i en el cas de la festa infantil, la Comissió de Reis. Unes entitats farcides de persones actives, compromeses, que treballen pel poble i la seva gent. Poso de relleu això, per visualitzar una vegada més que encara que els actes siguin d’un dia (com aquests dos) la feina és de molt abans, i té llarg recorregut. A ells i a tots els que hi col·laboren, cal reconèixer-los i agrair-los la tasca. El poble, s’ho val.

 

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*