CAMPIONS!

Ahir el primer equip del Futbol Club Pradenc va proclamar-se campió de lliga i, per tant, s’emporta l’ascens directe de categoria!

El partit, últim de la temporada, estava carregat d’emoció i pressió. El Pradenc s’enfrontava a l’OAR Vic i depenia d’ell mateix per a guanyar el títol. L’enfrontament, amb un camp de futbol municipal que feia goig de gent de públic que hi havia -malgrat el mal temps- es va posar de cara ben aviat i va ser un recital de futbol dels homes de Prats davant un impotent equip visitant; un equip, dit de passada, que té qualitat a les seves files i que ha fet una bona temporada. Així les coses, el marcador va reflectir aquesta superioritat i a l’acabar indicava un contundent 6-0. El xiulet final de l’àrbitre va desfermar l’alegria, i enmig de les gotes de pluja va caure al camp -i al vestidor- cava per a la celebració.

Jo, que no entenc de futbol però que he vist aquest equip en gairebé tots els partits que ha jugat aquesta temporada a casa i a fora, en destacaria la qualitat que tenen els homes que formen la plantilla, la seva joventut (compensada per alguns pilars més veterans que hi aporten moltíssim) i, sobretot, que són jugadors de casa, formats a les files del club. Això suposa un reconeixement per la bona feina que es porta fent durant anys al futbol base del F.C. Pradenc, no és casualitat, doncs, que dels jugadors que ahir es van proclamar campions de lliga a la Quarta Catalana, n’hi havia una part important (12!) que ho havien fet també la temporada 2009-10 amb els Juvenils, aconseguint uns resultats espectaculars (mireu aquí la crònica i fotos que en vaig fer llavors).

Així les coses, amb els jugadors eufòrics i una afició molt contenta -és una gran satisfacció haver-ho viscut de prop- va començar la celebració pels carrers del poble amb una rua que va finalitzar a Cal Bach. Allà, parlaments institucionals de l’alcalde, regidor d’esports, i el President del Club. Hi va haver moment per a les merescudes felicitacions a l’equip i a tot l’engranatge del club, també mencions especials pel gran capità de l’equip Josep Rocky, molt present tota la jornada però que com va dir el segon capità Roger Parareda “està fent els amèriques a la Xina”.

També moment pels records, principalment pel Viscola (hauria estat l’encarregat de conduir el camió que els va passejar pel poble, i vinculat al Pradenc) i pel Zorrilla (molts anys també involucrat al Pradenc).

El President del Club, en una interessant intervenció, després de les felicitacions va demanar ara tots els esforços per l’equip de futbol sala, per poder mantenir-se i també va dirigir-se especialment al femení. Per últim, va remarcar les principals coses que té properament el Club al calendari, remarcant la convocatòria d’eleccions el dia 16 de juny. El Pep Font, President, és qui ha liderat un projecte que creu i ha cregut amb el bon futbol, el treball en equip i amb els jugadors fets i criats a casa.

Llavors van prendre la paraula alguns jugadors, a destacar l’emotiu Isaac Basagaña, que va dedicar el títol al desaparegut Òscar Luceño “Zinho”, “per tot el que ens has ensenyat”. Va parlar també el capità Parareda per repartir agraïments, i els dos entrenadors, el German i el Toni.

Així, s’acabava una jornada històrica i plena d’alegria per un equip que mereixia aquest títol. MOLTES FELICITATS A TOTS!

* Podeu veure una galeria de fotos a Google + o a Picassa.

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*