carta a les pradenques i als pradencs

Aquests dies està arribant una carta dirigida a totes les persones de Prats de Lluçanès amb dret a vot. El text és el següent:

“Pradenca, Pradenc,

T’escric aquesta carta en nom de l’equip d’Esquerra que es presenta a les eleccions municipals. Som un equip de persones preparades i motivades per a encapçalar la tasca que comporta estar al capdavant de l’administració pública més propera: l’Ajuntament.

Arriba l’hora d’anar a votar. L’hora de decidir qui volem que sigui el nostre alcalde, regidores i regidors. És una actuació de responsabilitat, que cadascú ha d’exercir lliurement. Sincers, com som, et demanem que ens facis confiança. Una confiança que és mútua, perquè nosaltres confiem en que és entre totes i tots com tirarem endavant els projectes que proposem per Prats.

Estic i estem a punt per liderar aquests projectes, a partir d’un Ajuntament obert, transparent, proper i participatiu. Un Ajuntament on tothom es senti atès i a gust. Un Ajuntament que tiri endavant propostes de present, però que també pensi en el demà i el futur del nostre poble.

Per aquest motiu, et demano que el dia 22 de maig vagis a votar la nostra candidatura. Cal que hi anem tots i totes, només així podrem guanyar i portar a terme el què et proposem.

T’animem a fer-ho amb convicció, amb pas ferm, per avançar junts.

Moltes gràcies per la teva atenció,

Isaac Peraire Soler – Candidat a l’alcaldia de Prats de Lluçanès

www.isaacperaire.cat   

2 comentaris

 1. Hola Isaac,

  Llegint el programa de CiU, veig que parlen de futures obres (intentar aconseguir carretera a Avinyó, teatre de l’Orient…).

  També vaig llegir que, amb els 4 anys a l’ajuntament, han aconseguit nombres positius, corregint i arreglant la situació que deu deixar en la vostre legislatura, amb nombres vermells.

  Les meves preguntes són: (Estic empedronat a Prats, però i pujo poc, espero que entenguis si pregunto quelcom evident): En cas que guanyeu les eleccions, aquestes ‘promeses’ de CiU, es portarien a terme igualment? Quines ‘promeses’ feu vosaltres en cas de victòria? I, per últim, com ja dic que no estic massa a l’última de les noticies del poble, aquest fet de que veu deixar la legislatura amb deutes i nombres vermells, es veritat o tan sols és per captar vots els de CiU?

  Merci Isaac, i molta sort!

 2. Ei Joan, perdona la tardança en la resposta, però m’havia passat per alt.

  Sobre les teves preguntes:

  – En cas que guanyem les eleccions, hi ha evidentment propostes de CiU que es poden portar a terme. Algunes poden ser coincidents amb les nostres. Perquè no siguem de la mateixa candidatura o mateix equip, no vol dir que no hi hagi bones propostes, o que no es puguin portar a terme.

  – Les propostes que fem nosaltres, les pots llegir al programa electoral, al següent enllaç: http://locals.esquerra.cat/documents/programaerc-11.pdf

  – Sobre la gràfica que et refereixes sobre la situació econòmica, val a dir que no han pas eixugat el deute (no ens confonguem). També que és una gràfica que és elaborada (evidentment) amb els seus propis interessos electoralistes.

  En seguim parlant! Gràcies pel comentari!

  Isaac

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*