concert de Nadal dels alumnes de l’Escola Municipal de Música

Ahir, un any més, vaig assistir al concert de Nadal que van oferir els alumnes de l’Escola Municipal de Música (a llegir més, un petit vídeo)

Vas escoltant. Vas sentint. Vas reflexionant sobre tots aquells nens, nenes i joves que han adquirit un coneixement musical divers, i que n’hi ha de tots nivells. Pugen junts a un escenari, aprenen i ensenyen el que han après.

És la demostració que tot això cal mantenir-ho, i cal que l’Ajuntament assumeixi l’Escola Municipal de Música com a una prioritat. Perquè invertir en això, és invertir en el present i en el futur de la nostra gent. En la seva creativitat, en el seu desenvolupament personal i col·lectiu. A banda d’obrir-los portes en un camp molt potent.

Per altra banda, els alumnes dels centres d’ensenyament de primària del poble han anat fent cantades de nadales (a la foto, diumenge passat davant l’església). Una activitat també molt interessant i agradable que anima aquestes dates.

A “llegir més” podreu veure i escoltar un vídeo sobre una cantada del concert d’ahir. Una gravació de molt mala qualitat (moltíssima!) però es pot interpretar una mica…


Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*