Congelem les taxes? L’economia, una prioritat!

És una prioritat pel Grup Municipal d’ERC a l’Ajuntament de Prats de Lluçanès (a l’oposició) els assumptes econòmics, tan interns com externs al consistori.

Per això i per posar alguns exemples, vam proposar -i es tira endavant- iniciatives com la Taula per a la dinamització econòmica; ens preocupem i ens posem a disposició de treballar pressupostos; repassem comptes; volem estudiar la recollida d’escombraries; o proposem alternatives com la creació de la brigada jove.

Tot, i sobretot, tenint en compte el conjunt de pradenques i pradencs, que és a qui ha de servir l’Ajuntament. Per això, volem també, que les taxes i preus públics (que tant toquen a la butxaca de la gent) siguin pensades i treballades. Seguint aquesta línia, a l’últim Ple Municipal vam tornar a proposar poder treballar el Pressupost de l’Ajuntament, una proposta que incloïa que “l’elaboració de les taxes i preus públics 2014 es faci prèviament a partir també d’una comissió de treball conjunta”; una proposta que va ser refusada pel Govern de CiU.

Uns dies després, doncs, el Grup d’ERC, atenent això i el context socio-econòmic, vam fer la petició formal que les taxes es congelin pel proper exercici (Llegiu la petició aquí). Cal afegir que, si a més, l’equip de govern sol explicar que té bons els números, no li costarà massa fer aquest esforç i congelar les taxes.

Esperem resposta.

* Nota del Grup Municipal d’ERC en relació la petició de congelar les taxes.

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*