consulta el POUM

Com ja hem tractat i reclamant durant tota la legislatura, el Pla d’Ordenació Urbanística Municipal (POUM) és una eina importantíssima pel desenvolupament urbanístic de la nostra vila. La principal, la necessària. Des del Grup d’Esquerra us animem i fem saber que ara és l’hora, doncs, de revisar-la, de donar-li un cop d’ull a fons. Hi ha matèria, n’hi ha molta. Però és que la “història” que representa val la pena.

Demaneu hora a l’Ajuntament, truqueu, envieu correus, presenteu-vos-hi. Mireu-lo, regireu-lo, aporteu-hi. Pregunteu i que us l’expliquin. Feu al·legacions, propostes. (segueix…)

En el Ple municipal de desembre, a petició nostra (Esquerra) l’equip de govern va adquirir el compromís d’organitzar almenys una sessió pública d’explicació del document. Serà el dia 8 de març a 3/4 de 8 del vespre (amb la pressió del Barça darrere…).

Així doncs, consulta tots els documents, penjats a la web de l’Ajuntament, clicant aquí. Si hi ha alguna cosa que creus que puguem aportar des d’Esquerra, estem a disposició.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*