Conte a la font…

Busques una font, l’adornes, l’envoltes d’energia, i n’exprimeixes la màgia.

S’hi acosta la gent del poble i d’arreu dels municipis del voltant. S’omple. Menges, beus, converses. Intercanvies. Coneixes. Parles. Debats. Rius. Seus. Escoltes música, descobreixes artistes. Proves menjar i preguntes. Fas un somriure i t’impregnes de les lletres que et recorden que “els somriures són de franc”; fantàstic.

La Montse d’Alpens enmig de converses apassionades verbalitza que podria ser la Festa Major del segle XXI al Lluçanès. Qui sap… però el que si sabem és que en té tots els ingredients i esperem gaudir de la proposta tantes vegades com la màgia ens ho permeti.

La revista musical de referència al nostre país “Enderrock” es feia ressò d’aquest com a un dels Festivals amb encant (aquí). Una iniciativa que pot semblar que brolla sola com l’aigua de la mateixa font, però que certament sorgeix de caps pensants i mans mogudes, que amb la seva inversió desinteressada de temps i de moltes ganes han treballat incansablement el que et cruspeixes amb segons, el que escoltes durant unes hores.

Gràcies; Impagable.

I entre tots els debats i converses mantingudes a la Font Gran d’Olost aquest dissabte 19 de juliol hi ha un tema que et permet ser plenament optimista, que és el de discutir on es farà l’any vinent aquest festival. És que volem descobrir i conèixer encara més el que tenim tan a prop. Que canti la font!

(de ben segur que l’organització penjarà fotos i vídeos extramadament millors i més completes que el que veureu a continuació, però us deixo amb aquest tastet:)

IMG_0987q

2 comentaris

  1. Retroenllaç: Conte a la font…

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*