DIEM NO! al possible tancament de l’agrària de Prats

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural sembla ser que ha decidit tancar l’oficina que té a Prats de Lluçanès, coneguda popularment com “l’agrària”, i que dóna servei a la pagesia i altres activitats (forestals, caça, pesca) de tot el Lluçanès. Així doncs, són sobrats els motius pels quals hem de mobilitzar-nos i reclamar que aquesta decisió no sigui ferma i es reconsideri. A més, això no es correspon a les declaracions que el Conseller Josep Maria Pelegrí (del mateix partit que els que governen l’Ajuntament de Prats) va dir durant la seva visita a Prats en campanya electoral (llegiu la vuitena línia del següent butlletí d’informació de l’Ajuntament aquí).

Per aquests motius, el Grup Municipal d’Esquerra a l’Ajuntament de Prats, tampoc no ens quedem de braços plegats i mostrem el nostre suport a les iniciatives que es generin des del mateix govern de l’Ajuntament o des d’altres entitats, com la Unió de Pagesos del Lluçaès (sindicat majoritari, i que avui ha convocat una reunió informativa) o des del Consorci, per exemple.

Al mateix temps, hem elevat la qüestió al Parlament de Catalunya, perquè parli sobre aquesta qüestió i pugui evitar el tancament.

Podeu llegir el comunicat que hem publicat el Grup Municipal d’ERC – Prats de Lluçanès i la resolució que el Grup Parlamentari ha presentat al Parlament per treballar pel manteniment d’aquest servei (aquí).

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*