El ball amb més força, a Prats de Lluçanès

Aquest dissabte dia 6 de juliol serà una de les dates a remarcar amb majúscules a la història de la cultura popular al poble de Prats de Lluçanès. I és que tindrà lloc la Trobada Nacional de Bastoners, en la que es preveu una grandíssima assistència de gent (2000 persones al sopar, per exemple). El poble ja s’està preparant des de fa mesos i el caliu bastoner hi és present. Façanes (com a la foto inferior) acullen pancartes que anuncien l’arribada del “ball amb més força”. I recordeu ja el gran tast que vam tenir amb la bonica presentació del llibre (mireu crònica aquí).

Els Estelladors de Prats de Lluçanès, que any rere any han aguantat la tradició al poble, són l’entitat organitzadora i impulsora d’aquesta efemèride. A ells se’ls ha de reconèixer la valentia d’afrontar semblant cosa, i felicitar-los enormement. I necessiten l’escalf i ajuda de voluntaris (que fa setmanes que recullen) i de la gent del poble, que s’ha entregat a ajudar a fer-ho possible. Per a tota la informació i contactes, vegeu el bloc dels Estelladors clicant aquí.

Aquest dissabte 6 de juliol, doncs, esteu convidats a viure una autèntica jornada història de cultura i tradició bastonera a Prats de Lluçanès.

 

 

(Façana de Cal Pau, pel cantó de la Plaça Nova)

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*