el bloc de la Yolanda, rep un important premi

La Yolanda Roset, professora de l’Escola Lluçanès i membre de l’equip d’Esquerra que ens presentem a les eleccions municipals d’aquest diumenge, ha rebut un prestigiós premi per a blocs educatius, en l’àmbit estatal.

Pels que periòdicament mantenim (des de fa molt de temps) un espai viu i actiu a la xarxa, fomentant debat, aportant informació, enriquint la participació, és una gran notícia. Per ella, pel món de l’educació. Per la qualitat del bloc. Pel poble de Prats, posicionant-se a primera línia és una gran notícia.

Felicitats!!!

Vegeu el bloc premiat; la pàgina dels premis; i la notícia a Lluçanès.com.

1 comentari

  1. Moltíssimes gràcies per les teves felicitacions! Com molt bé es pot comprovar amb la imatge que acompanya l’article, sense la pinya, sense la base que vé donada per la gent que et dóna suport, col·labora, ajuda, comparteix, et visita… els blocs no serien el que són i deixarien de ser els espais dinàmics i participatius. EL TREBALL EN EQUIP I LA DEDICACIÓ és el més important! Novament, moltes gràcies Isaac per publicar en el teu bloc aquesta notícia, per mi i pel món de l’educació, és tot un orgull!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*