El carnestoltes a Prats!

Ahir va haver-hi la festa del Carnestoltes al nostre poble. Per mi el més destacat va ser que el Carles va tornar a passejar en una cercavila amb els gegants i la Colla Gegantera després del seu accident; mica en mica, el tornarem a tenir amb l’empenta que portava! ;)

L’altre gran element és l’ambient de festa que es va respirar durant tot el dia. Les disfresses, les carrosses, la participació i el confeti. La gran guerra que va tenir lloc a la Plaça Vella em va semblar genial. I se’m desperta una curiositat, a veure si algú me la pot contestar: quants quilos de confeti es van repartir en tot el poble? És que n’hi vaig veure molt! (segueix llegint…)

Per altra banda, seguint celebrant els 25 anys del Vicenç i l’Àgata (gegants del poble), tots els membres de la Colla ens vam disfressar d’ells, igual que els nens i nenes que havien fet el taller durant la setmana blanca.

I per acabar la festa, un dinar molt concorregut al Pavelló i una festa infantil, que van fer del dia d’ahir una gran jornada de carnaval a Prats de Lluçanès.

 Des d’aquí, envio una felicitació i agraïment a la Comissió del Carnestoltes (mireu entrevista publicada a la passada rella) per la dedicació i fer possible la festa -l’any vinent, més!-, igualment que a l’altra gent que va fer carrossa -Escola Bressol Municipal i Amics del Country- i tothom qui va disfressar-se. També a la Colla Gegantera, pel treball en fer les disfresses, i per la bona notícia de que el Carles va tornar a voltar amb nosaltres.

* Clicant aquí, galeria de fotos feta per la Yolanda Roset, de la cercavila de divendres matí, en el marc de la programació de la setmana blanca.

* I aquí, una petita galeria (i poc representativa) de la jornada d’ahir diumenge.

Ben aviat, posaré més enllaços de fotografies, que n’hi haurà moltes (al facebook ja en ronden). Si voleu aportar opinions de la festa, ja ho sabeu, aquí ho podeu fer.

Aquí sota, foto de la Colla Gegantera amb el Carles al mig:

6 comentaris

  1. Una gran i emotiva sorpresa la visita d’en Carles; endevant valent, la teva gent està amb tu! La seva cara de felicitat és la millor de les fotografies de la festa. Salut i força!!!
    Yolanda Roset

  2. L’Anna Puig, de la Comissió del Carnestoltes, ha respòs a la pregunta de quants quilos van aparèixer a Prats aquest diumenge. La resposta és:

    “Isaac, per respondre a la teva pregunta et diré que 300 Kg. entre les carrosses, les cases de la Pl/ Vella i el C/ major i el que es va vendre a la gent.”

    Realment es diu ràpid, però costa d’imaginar-se tants quilos junts! ;)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*