El Club de Jubilats de Prats

Tal i com explicava en la crònica del passat Ple Municipal, la incertesa s’ha establert al Club de Jubilats de Prats (ara Espai Social de Catalunya Caixa – Espais). I és que Catalunya Caixa va anunciar que a finals d’aquest mes de juny tancaria el Club, però després d’una negociació va acceptar mantenir-ho obert fins a finals de juliol (amb reducció d’horari, això sí).

Durant el Ple, se’ns va informar que l’objectiu que té l’equip de govern és poder mirar d’arribar a un acord a l’estil de l’assolit a la biblioteca: la propietat cedeix l’espai i l’Ajuntament es fa càrrec del manteniment, personal, dinamització, etc.

Des d’ERC el que lamentem és l’evident falta que CiU té de planificació i projecte per aquest espai, que s’estén a la gran majoria dels espais públics municipals. I és que no n’hi ha prou en poder dir que hem aconseguit mantenir obert el Club, el que hem de mirar és que cada dos anys no haguem de patir per culpa de la falta de planificació.

Per mantenir el Club obert, doncs, ens cal un projecte, una idea, un horitzó; i comptant principalment amb els avis i els potencials usuaris. I és que algú els ha demanat què hi farien o com ho farien? Han tingut l’oportunitat de dir-hi la seva?

Ah, i tot això fer-ho, sobretot, en el marc de tots els espais públics del poble. Hem d’evitar el “qui dia passa, any empeny”, cal més que mai planificació. Posem-nos-hi!

(Foto d’una tarda d’aquest mes de juny, on en primer pla es veuen joves i grans jugant al billar; i al fons, a jocs de taula)

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*