El Conseller Huguet a Prats de Lluçanès

El compromès, treballador i actiu Conseller d’Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya, l’independentista Josep Huguet (vegeu-ne el bloc), va ser dissabte al matí a Prats de Lluçanès.

Va arribar més que puntual a l’esmorzar que Esquerra-Prats havíem convocat amb empresaris del poble. L’acte, va iniciar-se amb una explicació per part de jo mateix del per què de l’acte, havent fet venir el Conseller Huguet per escoltar de primera mà els empresaris de casa nostra i exposar-nos les tasques endegades pel seu Departament. I és que pel nostre grup, la política de suport empresarial i a l’economia local és clau pel desenvolupament del poble i la comarca.

L’Huguet va començar amb una magistral exposició (se li nota això de professor) sobre la situació econòmica mundial i nacional, l’estat i problemes de les grans, mitjanes i petites empreses, les dificultats i oportunitats, etc. Va explicar a grans trets les grans línies de treball seguit pel deu Departament, i seguidament va poder intercanviar de forma directa amb els empresaris impressions i propostes.

Va ser una interessant jornada de proximitat amb el Conseller, de política real, de suport directe a un sector de la població que és determinant pel present i el futur del nostre poble.

Podeu veure la notícia als següents enllaços:
Web del Grup Municipal d’Esquerra
Lluçanès.com

*a la foto, el Conseller i un servidor, a l’iniciar-se l’acte.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*