El Consorci del Lluçanès fa memòria

El Consorci del Lluçanès va fer pública la memòria de serveis i projectes del 2012, podeu llegir-la completa clicant aquí, o mirant aquesta novedosa presentació.

Val la pena donar-hi un cop d’ull per diferents raons. Perquè com a persones que som del Lluçanès tenim dret a saber què fa aquesta institució comarcal. Tenim dret a conèixer qui la forma, quins treballadors hi ha, quins serveis dóna, quins projectes es tiren endavant, etc. Mirant la memòria, en tenim una oportunitat.

Un cop fet això, podem valorar, discutir i aportar. En el moment que estem, el Consorci del Lluçanès té el mateix sentit de sempre i ha de fer més servei que mai; cal que la direcció política intensifiqui la tasca, que la tècnica la segueixi amb la professionalitat que la caracteritza; que la resta d’alcaldes i regidors de la comarca aboqui esforços en aquesta institució perquè ajudarà a que la gent ho noti i se’n beneficiï. Ajuda a fer més eficients, efectius i eficaços els serveis i recursos públics; no són motius poc fonamentats.

A més, el Consorci del Lluçanès ha de liderar la reivindicació d’oficialitat comarcal; d’això la memòria no en parla…, encara que el contingut de la pròpia segur que hi pot ajudar. A banda del motiu de servei públic, l’històric, territorial, cultural i social fan una suma estratosfèrica i convincent.

Les persones del Lluçanès, els pobles i el territori en general, necessiten que el Consorci funcioni, s’expliqui i intensifiqui -com deia- la seva tasca. I que esdevingui l’ens d’una comarca oficial. Som-hi.

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*