El lip dub de l’Institut del Lluçanès

L’Institut Castell del Quer (el del Lluçanès) va gravar un lip dub -el primer lip dub escolar en 3D-, que podeu veure clicant aquí (podeu veure’l també desactivant el 3D, a partir de la barra de sota el vídeo).

Semblava que el tema d’aquests “vídeoclips” moderns, en que la càmera segueix gravant sense talls ni interrupcions, s’anava esgotant. Una moda que, potser, s’està acabant. Però quan en veus un de lloc i gent coneguda, que el protagonisme se l’emporta l’espai que t’ha acompanyat molts anys (encara el que més, després de casa), tornes a atorgar al lip dub un merescut premi.

Es respira molt bones sensacions. Veure el jovent així d’organitzat i implicat. A més, m’agraden les samarretes (MOLTES de “Prats de Lluçanès” !). M’agrada l’ambient. M’agrada la cançó. M’agrada la música. M’agrada el dancemob final.

M’agrada la participació dels gegants i els grallers, dels que patinen, dels que van amb bici, dels que toquen instruments, dels que canten, dels que reivindiquen, dels que…

És imprescindible també mirar el makin of, que val molt la pena. Felicitats al grup que l’ha fet possible, felicitats a tota la comunitat del centre!! Visca!

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*