El Lluçanès, a Vic

Transmeto el text de la Plataforma “El Lluçanès és comarca” per a fer-vos coneixedors del següent acte:
La Plataforma “El Lluçanès és comarca” conjuntament amb el periòdic “El 9 nou” organitza la conferència “DE COM LA GEOGRAFIA S’ACABARÀ IMPOSANT: EL LLUÇANÈS ÉS COMARCA“, a Vic, amb el geògraf Jesús Burgueño, dimecres dia 19 de febrer a les 7  de la tarda a la Seu d’El 9 nou.

La Plataforma, doncs, segueix amb l’acció de difusió de la reclamació d’oficialitat comarcal del Lluçanès, i ho fa ara a la capital osonenca, amb un acte marcadament acadèmic. L’acte, obert a tothom, serà presentat pel periodista Josep Comajoan i també farà una breu intervenció una persona representant de la Plataforma.

Burgueño, és Doctor en Geografia i professor titular del Departament de Geografia i Sociologia de la Universitat de Lleida. Va formar part de la comissió d’experts que va elaborar l’anomenat “Informe Roca”, un informe sobre la revisió del model d’organització territorial de Catalunya. És membre de la Comissió de Delimitació Territorial (Departament de Governació) en representació del Col·legi de Geògrafs.

 

- Conferència: “De com la geografia s’acabarà imposant: el Lluçanès és comarca“, amb Jesús Burgueño
- Dia: 19 de febrer.
- Hora: 7 de la tarda.
- Lloc: Sala Verdaguer i Callís (El 9 Nou), Plaça de la catedral. Vic.
burg2012

1 comentari

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*