El Lluçanès es mobilitza, no s’hi pot girar l’esquena. Diputats i dirigents d’ERC també signen.

Com segurament sabeu des de divendres passat, a partir d’una reunió impulsada per la Unió de Pagesos a Santa Creu de Joglars, es fa una recollida de signatures per a defensar l’oficina que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Acció Rural i Medi Natural té a Prats de Lluçanès i dóna servei a tota la comarca del Lluçanès.

Ahir, alguns alcaldes del Lluçanès liderats pel de Prats, van reunir-se amb la Secretària General del Departament i avui ho fan representants de la Unió de Pagesos. Pel què sé, després de parlar amb l’alcalde Lluís Vila al govern del qual com sabeu dónem tot el suport a l’hora de defensar aquest servei, el resultat de la reunió no és del tot esperençadora, encara que ens ha de fer activar més per a defensar aquest important servei per a les persones del territori i aprofitar les escletxes obertes per aconseguir el que pretenem i és necessari per la comarca.

Així, el Lluçanès s’està mobilitzant i s’han recollit moltíssimes signatures des del mateix divendres. Des d’ERC ens hi hem abocat des d’un primer moment, i hem portat aquesta qüestió al Parlament, a més diputats i dirigents de renom del partit han donat la seva signatura per a mostrar el seu suport. En són exemples el President del Grup al Parlament de Catalunya Joan Puigcercós, la Portaveu del partit Anna Simó; la Secretària General Marta Rovira; els diputats al Congrés Joan Tardà i Teresa Jordà; els diputats al Parlament de Catalunya Carmel Mòdol i Marc Sanglas; i els dirigents Jordi Fàbrega, Josep M. Palau, Albert Castellanos, Cesc Iglesias, Josep Carrapiço, Laura Vilagrà, Carles Bassaganya; el Portaveu Nacional de les JERC Gerard Gómez, entre altres.

És la demostració que un partit polític dóna importància al territori i als seus serveis. Aquesta implicació, si s’aconsegueix de tots, tindríem més assegurat el no tancament, una decisió que és estrictament política. I és que en comptes de parlar de si es tanca o no, hauríem d’estar parlant de millorar-lo i ampliar-lo.

Busquem una solució política que espero que tingui resultats gràcies a la pressió i suport de tanta i tanta gent. Els polítics, no hi poden girar l’esquena.

 

Deixa un comentari

El teu email no serà publicat

*

*